top of page
Office Hallway

Despre noi

Am fondat Optic Partner dintr-o pasiune pură pentru oameni. Obiectivele, ambițiile și inspirațiile noastre s-au reunit pentru a forma o companie cu adevărat uimitoare din care suntem cu toții mândri că facem parte.

De 20 de ani suntem pe piața de optică și oftalmologie din România, iar astăzi, Optic Partner se numară printre furnizorii importanți de tehnică medicală, optică și oftalmologie, acoperind o gamă vastă de produse pentru toate segmentele de piață.
Experiența noastră s-a format începând cu anul 2001, ca o companie ce importă și distribuie rame de ochelari, accesorii de optică medicală și lentile oftalmice aeriene.
În anul 2015, Optic Partner începe dezvoltarea unor brand-uri proprii de rame de ochelari, cum ar fi - Aquarelle, ENZO, Moritz, Wagner, T.Jones și lansează pe piață lentilele aeriene mediQ.

Dezvoltarea companiei continuă, iar în anul 2017 este inaugurată linia de producție lentile free-form Schneider, Optic Partner devenind producator de lentile oftalmice de prescripție utilizând cea mai înalta tehnologie, sub marca mediQ.
Începând cu anul 2018, produsele noastre au început a fi comercializate și pe piețele străine.


Pe parcursul celor 20 de ani, am fost permanent preocupați să înțelegem nevoile clienților noștri, iar aceasta ne-a condus la:
•  peste 1.500 de clienți mulțumiți
•  peste 100 de membri în echipa Optic Partner
•  peste 1.000 de tipuri diferite de produse în portofoliu
•  acoperire națională prin reprezentanții noștri de vânzări
•  11 depozite locale - în cele mai importante orașe ale țării
•  3 centre de montaj - cu aparatură industrială ultra-performantă MEI Italia
•  vizibilitate internațională prin produsele pe care le exportăm
•  linie de fabricație lentile RX - rezultat al colaborării cu 3 giganți ai industriei de optică - Schneider/Germania, Younger Optics/SUA și Tokuyama/Japonia
•  reprezentare exclusivă pentru România a brandurilor internaționale de rame de ochelari și ochelari de soare - Thema Titanium, ULTEM, Donna Fontana, 99 John St.N.Y./Italia, Woodys/Spania, DEMETZ/Franța
•  realizare de produse custom pentru solicitări speciale din partea clienților noștri


Pentru toate acestea le mulțumim atât partenerilor noștri cât și echipei devotate de profesioniști cu care lucram și pe care cu mândrie o numim OPTIC PARTNER.


Serviciile de tip personalizat - produse custom - reprezintă efortul a peste 20 de ani de testari în industria optică, ceea ce ne face să fim mândri astăzi că putem oferi clienților noștri un serviciu complet, câștigându-ne încrederea și respectul pe piața din România. Astfel, pe baza unor solicitari speciale, avem capacitatea de a executa produse personalizate, de la lentile progresive de ultimă generație, la accesorii personalizate.

Echipa noastră de customer service - se dedică furnizării de asistență de specialitate completa și în timp util.


Dezvoltarea continuă a produselor noastre, investițiile în calitate și serviciile atașate acestora reprezintă o prioritate în cultura noastră.

bottom of page